Tarieven

Intakegesprek: Voor het kennismakings- gesprek worden uiteraard geen kosten berekend.

– Voor individuele begeleiding wordt een uurtarief van € 65,- in rekening gebracht. Hieronder valt de begeleiding van 60 minuten van uw kind, de hieraan verbonden voorbereidingen, materialen en administratieve verwerking van deze begeleiding.

– De kosten van een visuele screening en analyse bedragen €75,- Wanneer uw kind een visuele training gaat volgen, zal het uurtarief van € 65,- per keer worden berekend. 

– Voor het aanleren van de Kernvisiemethode wordt een tarief van € 70,- per sessie in rekening gebracht. Deze sessies zullen om de 3 weken plaatsvinden. In 5-10 sessies is de methodiek eigen gemaakt. Dit traject kan ik deze regio voor vergoeding in aanmerking komen. 

– Voor de training Ik leer leren staat een vastgestelde prijs van € 249,- Dit is inclusief het werkboek, 5 bijeenkomsten van 1 1/2 uur, alle benodigde materialen en geldt voor het volgen van de training in groepsverband. Wanneer de training individueel wordt gevolgd, geldt het uurtarief van € 65,- en eenmalig € 37,50 voor de aanschaf van het werkboek.

– Voor  begeleiding in tweetal wordt een uurtarief van € 95,- in rekening gebracht. Hieronder valt de begeleiding van 60 minuten van uw kind, de hieraan verbonden voorbereidingen, materialen en administratieve verwerking van deze begeleiding.

– Voor de begeleiding op locatie wordt een uurtarief van € 70,- in rekening gebracht. Hieronder valt de begeleiding van 60 minuten van uw kind. De hieraan verbonden voorbereidingen, materialen en administratieve verwerking van deze begeleiding worden middels dit tarief doorberekent. Als de locatie zich buiten Hooglanderveen en Vathorst bevindt, wordt er een reiskostenvergoeding van         € 0,29 p/km in rekening gebracht.

 

 

– Voor evt. gesprekken met leerkrachten (evt. op locatie), het opstellen van een handelingsplan, evaluatiegesprekken en overige zaken wordt ook het uurtarief van € 65,- gehanteerd.

U ontvangt een digitale factuur over geleverde diensten in de voorafgaande maand.